AutoErebus Nord Noutati

Aici gasiti toate Noutatile de la AutoErebus Nord.

  1. Noutati
  2. Piesele de caroserie originale Volkswagen
15.12.2021
NOUTATI SERVICE

Piesele de caroserie originale Volkswagen

Alege calitatea pentru masina ta.

piese de caroserie


Ştiaţi că?

Piesele pentru caroserie sunt mai mult decât simple elemente de design, menite să definească forma autovehiculului? Ele sunt componente cu o construcţie elaborată, care îndeplinesc multe funcţii, cea mai importantă dintre acestea fiind asigurarea siguranţei pasagerilor din autovehicul, dar şi a celorlalţi participanţi la trafic
Cu cât caroseria unui automobil se torsionează şi se deformează mai puţin pe drumurile denivelate sau în timpul abordării cu viteză mare a virajelor, cu atât este mai mare rigiditatea torsională a automobilului respectiv, şi cu atât este mai sigur în manevrare?
Împreună cu centurile de siguranţă şi airbagurile, celula de siguranţă, rezistentă la deformare, care înconjoară compartimentul pasagerilor, şi zonele de deformare din faţă şi spate sunt printre elementele cheie din lista de sisteme pasive de siguranţă a unui autovehicul? Toate acestea oferă pasagerilor un nivel crescut de siguranță, reducând efectele energiilor de impact din timpul unui accident
Un nivel aerodinamic bun reduce rezistenţa la vânt, consumul de carburant fiind astfel micşorat? În acelaşi timp, masa redusă a automobilului contribuie la reducerea consumului. Ambele proprietăţi sunt influenţate substanţial de caroseria autovehiculului
Schimbările comportamentului la deformare, cauzate de utilizarea unor componente care nu sunt originale, pot pune în pericol atât pasagerii cât şi alţi participanţi la trafic?
Utilizarea de componente care nu sunt originale, care nu se îmbină corect, poate duce la lucrări costisitoare de reparaţie?
Piesele originale pentru caroserie…


... sunt create în timpul fazei de proiectare a fiecărui model în parte şi, de aceea, au întotdeauna dimensiuni exacte şi se potrivesc întocmai. 

... beneficiază de un design optimizat, care include diferite materiale, pentru a menţine în aceiaşi parametri greutatea originală a autovehiculului, aerodinamica acestuia, precum şi aspectele legate de siguranţa pasivă. 

... în caz de reparaţii, păstrează designul automobilului. 

... oferă un grad mare de rigiditate caroseriei atunci când sunt utilizate în combinaţie exclusivă cu alte componente de acelaşi fel, asigurând astfel siguranţă, confort şi rezistenţă. 

... atunci când sunt utilizate în combinaţie cu materiale de vopsit originale, păstrează garanţia la perforare prin coroziune. 

... oferă protecţie eficientă la coroziune şi rezistenţă în timp, datorită diverselor straturi de protecţie şi a unor substanţe atent aplicate, pentru sigilarea îmbinărilor. 

... sunt uşor de instalat, într-o perioadă scurtă de timp, reducând astfel costurile de reparaţie.

Programare service online

Programare online la toate orele disponibile in Service

Sistemul de programare online la toate orele disponibile in Service

Sistemul nostru de programare online va ofera accesul optim la toate orele disponibile in Service

Programare online

Inregistrare newsletter

In Newsletter-ul nostru primiti regulat informatii privind produsele noastre precum si o selectie de oferte exclusive!

Datele introduse nu sunt valide. Va rugam sa incercati inca o data.

Va rugam sa selectati un mod de adresare

A intervenit o problema la abonarea la newsletter. Va rugam sa incercati inca o data mai tarziu.

checkbox_default

Va multumim!

Abonarea la newsletter a fost efectuata cu success.

Veti primi un e-mail care contine un link de confirmare. Va rugam sa confirmati accesand acest link, pentru a putea fi incheiata inregistrarea dumneavoastra.